Previous Next

Over Basecone

 

Basecone opgericht om het leven van accountants en ondernemers makkelijker te maken en inmiddels uitgegroeid tot dé standaard op het gebied van digitale documentverwerking. Facturen en documenten kunnen automatisch, snel en gemakkelijk worden aangeleverd, verwerkt en geboekt in met Basecone gekoppelde online boekhoudsystemen. Handig voor accountants, bedrijven en ondernemers. Geen onnodig papierwerk of zoekgeraakte bonnetjes, maar alle documenten direct opgeslagen in de cloud, klaar om verder te verwerken. Wijs autorisatoren aan en laat deze de facturen beoordelen – in Basecone zelf, of via onze mobiele autorisatie-app FLUX.

Het grote gemak van aanleveren, het hoge herkenningspercentage en Basecone’s soepele workflow zorgen voor een continu bijgewerkte boekhouding, voor betere informatie en lagere kosten!

Bij Basecone werken we continu aan het verder verbeteren en uitbreiden van onze web-applicatie en ontwikkelen we mobiele apps waarmee we de boekhouding voor onze klanten, sneller, makkelijker en leuker proberen te maken.

Kijk voor meer informatie op: www.basecone.com.

Helaas, op dit moment zijn er geen vacatures.

Word jij een van ons?