Previous Next

Wolters Kluwer

Wolters Kluwer Tax & Accounting Nederland

Wolters Kluwer is een van de grootste aanbieders van informatie, software, tools en diensten voor juridische en fiscale professionals. Wereldwijd werken honderdduizenden van hen elke dag met onze software. Voor hun dagelijks werk vertrouwen zij op onze jarenlange expertise en op onze producten. Dankzij continue doorontwikkeling en vernieuwing komen wij nu én in de toekomst tegemoet aan de steeds toenemende vraag naar intelligente software en eenvoudige workflow tools.

Onze divisie Tax & Accounting levert financial professionals slimme software, waaronder Twinfield online boekhouden, het office management systeem Alure voor accountants- en administratiekantoren en Basecone voor het scannen & herkennen van documenten.

Internationaal behoren we tot de top drie aanbieders van boekhoudsoftware en gerelateerde diensten, waarmee wij dagelijks de samenwerking tussen duizenden accountants, boekhouders en ondernemers faciliteren. Onze oplossingen zijn eenvoudig te koppelen aan vrijwel alle aanverwante systemen en applicaties. Zo is data en managementinformatie actueel en altijd beschikbaar. Alle data is gegarandeerd veilig. De onafhankelijke certificering ‘Zeker Online’ onderstreept dat.

Over Twinfield

Twinfield is een leverancier van online boekhoudsoftware waarmee accountants en ondernemers soepel kunnen samenwerken. De software biedt mogelijkheden tot koppelingen met andere software. Denk daarbij aan kassasystemen, webshops en salarisadministratie. De online boekhouding is altijd en overal voor de accountant en ondernemer toegankelijk en goed beveiligd. De kernwaarden eenvoud, slim, veilig en verbonden zorgen ervoor dat dagelijks ruim honderdduizend gebruikers wereldwijd met plezier in de online boekhouding werken.

Kijk voor meer informatie op www.twinfield.nl.

Over Basecone

Basecone opgericht om het leven van accountants en ondernemers makkelijker te maken en inmiddels uitgegroeid tot dé standaard op het gebied van digitale documentverwerking. Facturen en documenten kunnen automatisch, snel en gemakkelijk worden aangeleverd, verwerkt en geboekt in met Basecone gekoppelde online boekhoudsystemen. Handig voor accountants, bedrijven en ondernemers. Geen onnodig papierwerk of zoekgeraakte bonnetjes, maar alle documenten direct opgeslagen in de cloud, klaar om verder te verwerken. Wijs autorisatoren aan en laat deze de facturen beoordelen – in Basecone zelf, of via onze mobiele autorisatie-app FLUX.

Het grote gemak van aanleveren, het hoge herkenningspercentage en Basecone’s soepele workflow zorgen voor een continu bijgewerkte boekhouding, voor betere informatie en lagere kosten!

Bij Basecone werken we continu aan het verder verbeteren en uitbreiden van onze web-applicatie en ontwikkelen we mobiele apps waarmee we de boekhouding voor onze klanten, sneller, makkelijker en leuker proberen te maken.

Kijk voor meer informatie op: www.basecone.com.

Over Alure

Alure automatiseert de backoffice van accountant- en administratiekantoren eenvoudig en betaalbaar. CRM, tijdregistratie, facturering, documentmanagement, planning, boekhouding…alles is afgestemd op de werkzaamheden binnen het kantoor. Door de modulaire opbouw is Alure geschikt voor grote én kleine kantoren.

Kijk voor meer informatie op http://www.aluresoftware.nl/.

Cloud Strategy & Operations (CSO)

CSO maakt onderdeel uit van Wolters Kluwer Tax and Accounting Europe. Een Europese organisatie waarin alle cloud activiteiten geconcentreerd zijn op het gebied van hosting & security en development. De teams werken vanuit locaties in Nederland, Duitsland, Spanje, Roemenië en Ukraine. Hier worden de huidige producten verder ontwikkeld en nieuwe producten gebouwd. Tevens wordt er gewerkt aan een Europees Cloud platform.